Garantie keukens overzicht

Garantie keukens overzicht? Hoe zit het per keukenzaak met de garantie op uw keuken? Hoe lang is de garantie doorgaans op een nieuwe keuken?

Bij welke keukenzaak heeft u de langste garantie bij aanschaf van een keuken? Dit zijn allemaal vragen die u graag beantwoord ziet. Op deze pagina vindt u het overzicht van de garantie bij verschillende keukenzaken.

Op zoek naar keukeninspiratie? Vraag gratis keukenbrochures aan of bezoek goedkoopste keukenzaak. Doe er uw voordeel mee en profiteer van deze scherpe prijzen.

garantie keukensIs de garantie op de keukenapparatuur gelijk aan de garantie op de rest van de keuken? De aanschaf van een keuken is een ingrijpende en kostbare investering.

Bij de keuze voor een keukenzaak gaat u meestal niet over één nacht ijs.

Stel u voor dat nadat de keuken is geplaatst iets kapot gaat wat er niet kapot aan hoort te gaan.

Daarvoor kunt u zich, binnen de gestelde termijn, vaak beroepen op de garantie die op de keuken en de keuken apparatuur geldt.

Onderstaand vindt u een overzicht van grote keukenzaken. U kunt per zaak kijken hoe het is gesteld met de garantievoorwaarden.

Garantie keukens overzicht

Brugman keukens
Bruynzeel keukens
Grando keukens
I-Kook keukens
Ikea keukens
Keukenconcurrent
Keukendepot
Keukenkampioen
Keukensale
Kvik keukens
Mandemakers keukens
Nieuwenhuis keukens
Superkeukens
Tulp keukens
Bemmel & Kroon keukens

Dit was het overzicht met keukenzaken waarvan de garantietermijn op de keukens bekend is. Wilt u meer lezen over de garantie van keukens? Lees dan alles over garantie bij keukens.