Garantie Brugman keukens

Garantie Brugman keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Brugman keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Brugman keukens

Garantie Brugman keukens

Als koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Brugman keukens. De garantietermijn op een Brugman keuken is standaard 5 jaar.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Brugman. Brugman is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen Brugman keukens

Wilt u uw ervaring met Brugman keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Brugman keukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Brugman keukens.