Garantie Keukenkampioen

Garantie Keukenkampioen? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Keukenkampioen? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Keukenkampioen

garantie keukenkampioen keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Keukenkampioen. De garantietermijn op een Keukenkampioen keuken is standaard 5 jaar. Op de keukenapparatuur gelden andere garantietermijnen. Deze verschillende tussen de 2 en 5 jaren, afhankelijk van het aantal apparaten en het merk.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Keukenkampioen.

Ervaringen Keukenkampioen

Wilt u uw ervaring met Keukenkampioen delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Keukenkampioen lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Keukenkampioen.