Garantie Tulp keukens

Garantie Tulp keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Tulp keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Tulp keukens

Garantie Tulp keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Tulp keukens.

De garantietermijn op een Tulp keuken is standaard 25 jaar, welke op keukenmeubelen van toepassing zijn. Op laden en scharnieren krijgt u zelfs een levenslange garantie. Andere producten zoals werkbladen, apparatuur en kranen zijn uitgesloten van deze lange garantie.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Tulp. Tulp is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen Tulp keukens

Wilt u uw ervaring met Tulp keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Tulp keukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Tulp keukens.