Garantie Kvik keukens

Garantie Kvik keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Kvik keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Kvik keukens

Kvik keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie.

Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Kvik keukens.

De garantietermijn op kasten, deuren en fronten van een Kvik keuken is 10 jaar. Op bewegende delen zoals scharnieren, lades en rails is dit 25 jaar. Ook geldt op overige zaken een wettelijke garantietermijn van 2 jaar bij Kvik keukens.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Kvik. Kvik is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen Kvik keukens

Wilt u uw ervaring met Kvik keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Kvik keukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Kvik keukens.