Garantie I-Kook keukens

Garantie I-Kook keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van I-Kook keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie I-Kook keukens

Garantie i-kook keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij I-Kook keukens.

De garantietermijn op een I-Kook keuken is standaard 5 jaar op de werkbladen en keukenmeubelen (slijtage door gebruik niet), op de apparatuur is afhankelijk van de apparatuur 2 tot 5 jaar en 1 jaar op de montage van de keuken wanneer deze door eigen monteurs is geplaatst.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van I-Kook. I-Kook is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen I-Kook keukens

Wilt u uw ervaring met I-Kook keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over I-Kook keukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met I-Kook keukens.