Garantie Grando keukens

Garantie Grando keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Grando keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Grando keukens

Garantie Grando keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Grando keukens. De garantietermijn op een Grando keuken is volgens de termijn van het CBW.

Hier geldt een afbouwende garantietermijn van 3 jaar.Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Grando. Grando is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen Grando keukens

Wilt u uw ervaring met Grando keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Grando keukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Grando keukens.