Garantie Bruynzeel keukens

Garantie Bruynzeel keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Bruynzeel keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Bruynzeel keukens

Garantie Bruynzeel keukens

Als koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Bruynzeel keukens.

De garantietermijn op een Bruynzeel keuken is standaard 10 jaar, wat een stuk langer is dan de meeste keukenzaken.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Bruynzeel.

Voor de garantie op: aanrechtblad, apparatuur en accessoires kunt u bij de leverancier terecht. Bij Bruynzeel krijgt u tevens 1 jaar garantie op de keukenmontage.

Bruynzeel is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

 

Ervaringen Bruynzeel keukens

Wilt u uw ervaring met Bruynzeel keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Bruynzeel keukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Bruynzeel keukens.