Garantie Superkeukens

Garantie Superkeukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Superkeukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Superkeukens

Als kGarantie superkeukens oper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie.

Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Superkeukens. De garantietermijn op werkbladen en keukenmeubelen van een Superkeukens keuken is 10 jaar.

Dit is beduidend langer dan de 3 jaar die het CBW dekt waar Superkeukens bij is aangesloten. Bij keukenapparatuur gelden er andere regels.

Dit is per keukenapparatuurmerk, de hoeveelheid van hetzelfde merk en het soort keukenapparaat verschillend. Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Superkeukens.

Ervaringen Superkeukens

Wilt u uw ervaring met Superkeukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Superkeukens lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Superkeukens.