Garantie Ikea keukens

Garantie Ikea keukens? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Ikea keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Ikea keukens

Garantie Ikea keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Ikea keukens.

De garantietermijn op een Ikea METHOD keuken is standaard 25 jaar, op de inbouwapparatuur 5 jaar en op kranen 10 jaar. Op eventuele overige apparatuur is de garantietermijn de wettelijke 2 jaar.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Ikea.

Ervaringen Ikea keukens

Wilt u uw ervaring met Ikea keukens delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Ikea keukens lezen? Op deze manier kunt u erachter komen of u wel een keuken wilt kopen bij Ikea.

Bekijk of deel hier uw ervaring met Ikea keukens.