Garantie Keukenconcurrent

Garantie Keukenconcurrent? Hoe lang heeft u garantie op een keuken van Keukenconcurrent? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Garantie Keukenconcurrent

Garantie keukenconcurrent keukensAls koper van een keuken mag u uitgaan dat deze naar behoren werkt. Bij aanschaf van een nieuwe keuken heeft u in eerste instantie 6 maanden wettelijk bepaalde garantie. Binnen die termijn hoeft u, wanneer er iets kapot gaat, niet aan te tonen hoe dat is gebeurd.

Na deze periode moet u aan kunnen tonen dat u het product deugdelijk heeft gebruikt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing, zo ook bij Keukenconcurrent. De garantietermijn op kasten en werkbladen van een Keukenconcurrent keuken is standaard 5 jaar bij bijvoorbeeld fabricage- of productie fouten.

Op het werkblad heeft u 1 jaar garantie en 2 jaar fabrieksgarantie op alle apparatuur merken. Indien u 5 apparaten of meer heeft en er is één apparaat defect, dan profiteert u van 5 jaar garantie mits u de apparatuur heeft geregistreerd bij de leverancier.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn. Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Tulp. Keukenconcurrent is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen Keukenconcurrent

Wilt u uw ervaring met Keukenconcurrent delen? Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Keukenconcurrent lezen? Bekijk of deel hier uw ervaring met Keukenconcurrent.