Garantie Bemmel & Kroon keukens

Garantie Bemmel Kroon keukens? Wat is de garantie periode van Bemmel & Kroon keukens? Op welke delen van een keuken geldt de garantie? Waar kan ik terecht met garantievragen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Bemmel & Kroon keukens

Garantie keukensAls koper mag u er van uitgaan dat het product naar toebehoren functioneert. Daarom is het zo dat u bij de aanschaf van een nieuwe keuken de eerste 6 maanden wettelijk garantie heeft.

Binnen die termijn hoeft u mocht er iets kapot gaan helemaal niks aan te tonen. Na het eerste half jaar moet als er iets kapot gaat wel aan kunnen tonen dat u het product na toebehoren heeft gebruikt.

Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een langere garantietermijn van toepassing. Bemmel & Kroon keukens doet hier ook in mee. De garantietermijn op een Bemmel & Kroon keukens is 10 jaar. Bemmel & Kroon keukens heeft geen verschillende periodes voor verschillende onderdelen van de keuken, u krijgt op alles de standaard 10 jaar garantie, niet meer niet minder.

Let wel op dat de verkoper of fabrikant aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie termijn (langer dan de 6 maanden wettelijk verplichte garantie).

Voor vragen binnen de garantietermijn dient u zich te wenden tot de winkel van Bemmel & Kroon. Bemmel & Kroon keukens is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden de ook de CBW voorwaarden.

Ervaringen Bemmel & Kroon keukens

Heeft u een ervaringen met Bemmel & Kroon keukens en u wilt deze ervaring graag met de wereld delen? Dit kan, Klik op onderstaande link. Wilt u alle ervaringen en reviews van anderen over Bemmel & Kroon keukens lezen?

Bekijk of deel hier uw ervaring met Bemmel & Kroon keukens.